Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostă șefă ANRP se plânge ca trăiește din pensia părinților

crinuta dumitrean

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor in perioada octombrie 2009 - octombrie 2011, Crinuta Dumitrean, s-a plans in sala de judecata ca traieste din pensia parintilor sai bolnavi. Asta in conditiile in care Dumitrean este acuzata ca a pagubit statul roman cu 60 de milioane de euro, bani dati unui apropiat al cuplului Udrea-Cocos.

Crinuta Dumitrean a apelat la mila judecatorilor pentru a scapa de arestul la domiciliu din dosarul ANRP. Fosta miss Bistrita, apropiata a lui Ioan Oltean si fost presedinte al ANRP, sustine ca a ajuns sa traiasca din pensia tatalui ei bolnav. Dumitrean s-a plans ca pana si starea ei de sanatate este precara.

Declaratia ei de avere insa, nu o descrie ca pe un om sarac. Are terenuri in toate zonele scumpe de langa Bucuresti, un apartament si o garsoniera in capitala. Fosta miss Bistrita, Crinuta Dumitrean a fost propulsata la varful politicii inca din tinerete. A ocupat functii in administratia locala si centrala. La ANRP a ajuns sefa cu sprijinul lui Ioan Oltean.

La polul opus in sala de judecata s-a situat Alina Bica. Fosta sefa de la DIICOT s-a afisat cu un sacou de lux la ICCJ, la primul termen al dosarului ANRP.

Preluare: bzi.ro

Alina Bica si Crinuta Dumitrean sunt judecate pentru abuz in serviciu. Potrivit DNA au aprobat restituirea unui teren supraevaluat cu 60 de milioane de euro pe vremea cand erau membre ale comisiei de despagubiri din cadru ANRP. Beneficiarul retrocedarii este prietenul lui Dorin Cocos, omul de afaceri Gheorghe Stelian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.