Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Culturii, somat de oamenii lui Cioloş: 'Să spună'

vlad alexandrescu

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat miercuri, legat de acuzaţiile fostului ministru al Culturii Vlad Alexandrescu, care susţinea că a fost intimidat de un coleg de Cabinet, că acesta este rugat să spună dacă are ceva de spus în această chestiune.

Întrebat dacă Alexandrescu a avut o discuţie cu premierul după acuzaţiile grave aduse, Suciu a răspuns: "Eu nu le-aş aprecia aşa. Aţi văzut şi dvs. postările pe reţele de socializare, a fost aproape un dialog. Premierul a transmis acest mesaj, dacă are ceva de adăugat la... sau ceva de spus în legătură cu această chestiune, domnul Alexandrescu este, sigur, rugat să o facă. Dar am văzut şi postarea ulterioară a domnului Alexandrescu în care spunea explicit că aceste chestiuni au fost gestionate pe parcursul mandatului şi nu simte nevoia să mai adauge nimic (...), este o postare în cursul zilei de sâmbătă. E ultimul lucru pe care l-am auzit din această perspectivă pe care să-l fi menţionat domnul Alexandrescu şi cred că, din acest punct de vedere, subiectul este închis", conform Agerpres.

 

Premierul Dacian Cioloş l-a revocat marţi din funcţie pe ministrului Culturii Vlad Alexandrescu, declarând că regretă modul în care aceasta a ales să îşi încheie mandatul, dar mulţumindu-i totodată pentru iniţiativele bune pe care le-a avut cât a făcut parte din Guvern.

 

Anterior, Alexandrescu susţinea, într-o scrisoare deschisă trimisă Grupului pentru Dialog Social, că asupra lui au fost exercitate acţiuni directe de intimidare, chiar din partea unui coleg din Guvern, după ce a deranjat grupuri de interese foarte variate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.