Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, prima reacție după BOMBA venită de la Parchet

Gabriela Firea sedinta directori

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că soluția dată de Parchetul General, prin care se infirmă soluția de trimitere în judecată a fostului președinte Traian Băsescu îi provoacă doar amărăciune și întristare. Firea a explicat că nu a primit nicio decizie oficială cu soluția, dar acum vede că s-a infirmat ceva ce ea nici nu primise.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Băsescu vs. Firea: Ce a decis Parchetul

Citește și: Avocatul Gabrielei Firea, ipoteză INCENDIARĂ după BOMBA venită de la Pachetul General

”Noi nu știm care e soluția. Nici mie, nici avocatului nu ni s-a comunicat soluția. Deci aveam o soluția, dar noi nu știam.

În ce sens s-a constatat lipsa unei anchete efective? După ce am depus plângerea am fost de multe ori la Parchet, domnul Bolcaș a fost și dumnealui, am fost chiar interogată de avocații domnului Băsescu, vreo 3 ore, deși nu eram obligată să fac acest lucru, dar am zis să nu se spună cumva că obstrucționez justiția.

Am o amărăciune personală de această dată. Faptul că după 2 ani de zile nu s-a clarificat într-o formă sau alta, au avut mai mult de doi ani de zile la dispoziție să dea o soluție, asta mă mâhnește. Credeți că după doi ani de zile mai interesează pe cineva? Mai stăm acum încă doi ani de zile și credeți că după patru ani de zile va mai interesa pe cineva? Sunt întristată și am o amărăciune după această soluție. Vă spun sincer că mă așteptam să avem o altă soluție dată mai în proximitatea faptelor.

Nu pot să vă spun acum ce voi face. Am învățat să mă cenzurez în anumite momente. Mă voi consulta cu domnul avocat, cu familia și voi vedea”, a declarat Gabriela Firea, la Adevărul Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.