Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiţă reacţionează dur la interviul lui Kovesi: 'Minte şi manipulează'

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Sebastian Ghiţă o acuză pe şefa DNA că minte când susţine că informaţiile din dosarele în lucru care apar în presă nu vin de la procurori. Ghiţă dă ca exemplu ultimul dosar în care este cercetat alături de Victor Ponta, acuzând faptul că un jurnalist din Ploieşti ar fi primit informaţii ilegal.

Vezi şi: Kovesi dezvăluie cum ajung în presă informațiile pe surse de la DNA: cazul Ponta-Ghiță

"Informaţiile din dosarul Ponta Blair au fost date intenţionat jurnalistului Cătălin Stavri din Ploieşti. Acest jurnalist este un prieten al dubiosului şi contestatului procuror Mircea Negulescu. Dovada este că în timp ce Ponta şi cu mine eram anunţaţi că vom fi chemaţi la ora 11.00, jurnalistul poata pe Facebook informaţii din şi despre dosar, la ora 10.45. Kovesi minte şi manipulează. Trimit dovadă legăturii dintre procurorul de caz şi jurnalist", a declarat Ghiţă într-o replică remisă redacţiei stiripesurse.ro, alături de două imagini (foto la finalul articolului).

Sebastian Ghiţă repetă acuzaţiile în legătură cu teza de doctorat a şefei DNA, pe o acuză că nici nu mai recunoaşte că ar fi fost prieteni.

"Am văzut că doamna Kovesi nici nu vrea să-i fie reverificată lucrarea şi că nici nu recunoaşte că am fost prieteni, precum şi să recunoască faptul că în multe cazuri, informaţiile din dosare sunt date de procurori. Voi reveni şi eu în spaţiul public cu date şi elemente care să arate că eu spun adevărul, iar Kovesi umblă cu jumătăţi de adevăruri", a mai afirmat Ghiţă.

Vezi şi: Kovesi reacționează în dosarul acuzațiilor de plagiat: MESAJ pentru Ghiță Sebastian

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.