Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali ajunge din nou în faţa instanţei

gigi becali

Războinicul luminii a făcut plângere penală împotriva Aspasiei Dumitrescu, femeia care i-a vândut drepturile litigioase pentru o jumătate dintr-un imobil, pe care afaceristul spera să pună mâna, informează B1Tv.

În acest dosar, Gigi Becali este parte vătămată. El a fost înșelat de către Aspasia Dumitrescu în momentul în care aceasta i-a promis că îi vinde drepturile litigioase pentru jumătate din casa Vernescu, însă femeia avea acte măsluite.

Astfel, Gigi becali speră să își recupereze banii în instanță. El spunea la un termen anterior că nu dorește să o vadă pe Aspasia Dumitrescu în spatele gratiilor, pentru că este o femeie în vârstă și este bolnavă, însă Becali dorește să își recupereze banii.

Reamintim că Gigi Becali a plătit 100.000 de euro  Aspasiei Dumitrescu pentru jumătate din drepturile litigioase privind retrocedarea Casei Vernescu, dar imobilul, evaluat la două milioane de euro, nu poate fi retrocedat, fiind cumpărat de stat încă din 1908.

Bătrâna i-a prezentat latifundiarului genealogia familiei Vernescu și l-a convins că este unica moștenitoare a primilor proprietari ai imobilului. În realitate, actele prezentate erau false.

După ce și-a dat seama că nu mai are nici o șansă să obțină vreodată imobilul pentru care a cumpărat niște documente măsluite, Gigi Becali, împreună cu Steluța Turculeș, o altă păgubită, au decis să facă plângere împotriva fostei notărițe, Cornelia Roxana Oprescu, condamnată în alt caz la 10 ani de închisoare, și a bătrânei care i-au vândut acte falsificate. Dosarul a fost înregistrat pe 7 decembrie 2015 la Curtea de Apel București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.