Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a dezlănțuit la adresa Olguței Vasilescu: 'A luat din mentalitatea lui Dragnea. Vai de capul tău, măi Olguța, măi!'

fanatik.ro
gigi becali

Becali a comentat posibilitatea ca meciul dintre CS U Craiova şi FCSB să nu aibă loc pe noua arenă a oltenilor. El a făcut referire la Olguţa Vasilescu, fostul primar al urbei, care ar dori ca inaugurarea să aibă loc de ziua ei.

Craiova a făcut ieri un anunț pe site-ul oficial al clubului, prin care notează că există șanse mari ca primul meci care va fi disputat pe noua arenă să fie cel cu FCSB, din etapa a 16-a.

Totuşi, Becali susţine că, din informaţiile sale, derby-ul nu va avea loc pe noua arenă. Pe 18 noiembrie Olguţa Vasilescu va împlini 43 de ani şi inaugurarea stadionului ar putea avea loc chiar atunci. În acea zi, în etapa a 18-a, în direct la Digi Sport 1, oltenii urmează să primească vizita lui Juventus.

DEZVĂLUIRI: Cum l-a trădat Klaus Iohannis pe preşedintele Donald Trump (presă)

"Mie îmi plăcea de Olguța Vasilescu, dar a luat din mentalitatea lui Dragnea. Vrea și ea să conducă, să aibă putere. Vai de capul tău, măi Olguța, măi!", a spus Becali, potrivit digisport.ro.

Totuşi, Becali nu pare deranjat de eventuala decizie a oltenilor de a amâna partida, chiar dacă recunoaşte că echipa sa ar fi avut un avantaj. Presiunea ar fi fost una enormă pe tinerii jucători ai lui Mangia, iar roş-albaştrii ar fi avut o şansă în plus.

"Am înțeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea și mai mare. Și era și emoție. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU", a spus Becali la Pro X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.