Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu anunță când îi va face PNL ofertă lui Dacian Cioloș. Ministrul EXCLUS din sondajele PNL

puterea.ro
dacian ciolos

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că vor fi efectuate o serie de sondaje, care vor da exact profilul de premier pe care îl doresc românii, iar în ceea ce privește miniștrii tehnocrați, aceștia vor fi măsurați și ulterior ofertați de PNL. Exclusă din start din această discuție este Raluca Prună, ministrul Justiției.

Citește și: DOCUMENT - Scrisoarea de ADIO a jurnalistului care s-a SINUCIS: acuzații GRAVE pentru un politician

Citește și: Ion Cristoiu, ipoteză BOMBĂ în dosarul lui Traian Băsescu

Citește și: Mita lui SOV, efect de domino: De ce se tem liberalii. Ce greu PNL ar putea da cu subsemnatul la DNA

Citește şi: Maria Vlas îl dă de gol pe SOV: 'Conducea toată România. Politicienii veneau la el'

Citește și: SONDAJ propriu PNL: Cum stau liberalii și cât are PSD

Întrebată dacă prim-ministrul liberal ar putea fi Dacian Cioloş, Alina Gorghiu a precizat că”profilul lui Dacian Cioloş este un profil corect pentru candidatul PNL”.

Ea a menţionat că decizia PNL privind nominalizarea premierului se va lua în toamnă, astfel că nu aşteaptă un răspuns de la Dacian Cioloş. ”Nu aştept niciun răspuns de la domnia sa, nu aştept niciun rezultat de la nimeni altcineva pentru că, pentru a primi un răspuns, trebuie să faci o ofertă. Noi abia în toamnă decidem care este varianta noastră de profil de prim-ministru şi abia atunci vom face discuţiile cu toţi pe care îi considerăm noi”, a explicat Gorghiu.

Despre varianta Costin Borc, pentru funcţia de premier din partea PNL, Alina Gorghiu a precizat că nu a auzit vreo discuţie în partid referitoare la persoana ministrului Economiei.

”În toate analizele sociologice sunt testate persoane, personalităţi nu doar din Guvern, ci şi din societatea civilă, din partide politice. Este firesc să ştii care este nivelul de încredere al unora sau al altora indiferent de instituţiile unde îşi desfăşoară activitatea”, a arătat Alina Gorghiu.

Ea a arătat că liberalii iau în calcul şi susţinerea de către PNL a unor miniştri actuali pentru un mandat parlamentar. ”Este posibil să găsim unul-doi miniştri care au performat şi să le facem o ofertă de colaborare pentru parlamentare”, a spus liberala.

Copreşedintele PNL a mai menţionat că exclude varianta prezenţei Ralucăi Prună pe listele PNL. ”Exclud cu semnul exclamării. Din câte ştiu, doamna Prună nu este testată”, a afirmat copreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.