Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, ironie maximă la adresa lui Ponta: Fără el la PSD nu cresc nici florile în ghiveci

gorghiu alina

Premierul Victor Ponta a precizat ironic pe tema moțiunii de cenzură a PNL că își dorește să fie depusă doar pentru a trece peste eveniment și a-și vedea de treburi serioase, iar ministrul muncii Rovana Plumb i-a transmis Alinei Gorghiu că ar face mai bine să vină în ţară şi să depună moţiunea cu care se tot laudă.

Citește și: Ponta ridiculizeaza motiunea de cenzura a PNL

În replică, co-președinta PNL Alina Gorghiu le transmite social-democraților că nu au motive reale de neliniște si că moțiunea de cenzură va fi depusă vineri. Totodată, aceasta i-a ironizat pe social-democrați, precizând că la PSD există un cult al personalității pentru liderul suprem și că fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci.

Citește și: Motiunea de cenzura a PNL, dictata din Japonia / DOCUMENT

După cum știți, în această săptămână mă aflu la Tokyo, la Adunarea Parlamentară a NATO. Liderii PSD sunt îngrijorați că din acest motiv nu vor mai avea parte de binemeritata moțiune de cenzură. Îi anunț că nu au motive reale de neliniște. Știu că la PSD există un cult al personalității pentru liderul suprem și că fără Victor Ponta nu cresc nici florile în ghiveci, la sediul de partid. Noi, liberalii, putem respira și în lipsa unui copreședinte al partidului.
Moțiunea va fi depusă pe 5 iunie, așa cum am anunțat, iar premierul va trebui să dea socoteală pentru umilirea a sute de mii de români din diasporă. Dacă nu cumva își ia concediu și pleacă în Dubai sau la un meci de baschet. Pe lângă bugetul României, amânat pentru că premierul avea nevoie de distracție, pe lângă accidentele gestionate de Victor Ponta de pe terenul de sport sau de la agape cu ziariști, moțiunea noastră chiar nu ar trebui să-i provoace o așa mare tensiune
”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citește și: Rovana Plumb o desființează pe Alina Gorghiu: Să vină cu moțiunea, nu cu artificii retorice

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.