Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu simte că i se pregătește ceva de la DNA: ipoteză INCENDIARĂ despre Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu susține că se așteaptă la orice în această perioadă și arată că în ciuda faptului că nu avea nicio implicare în dosarul caselor retrocedate la Timișoara, înregistrările cu Laura Codruța Kovesi îi dau de înțeles că este vizat. În context, Grindeanu a explicat că Liviu Dragnea simulează lupta cu Sistemul și a dat de înțeles că liderul PSD ”a mângâiat gipsul Sistemului”.

Citește și: Olguța Vasilescu iese la ATAC împotriva Laurei Codruța Kovesi

Citește și: ALERTĂ meteo: Cod galben de furtuni timp de două zile/ HARTA zonelor vizate

”Undeva în februarie a apărut povestea aceea cu dosarul caselor de la Timișoara și erau tot felul de titluri care mai de care mai grave. Eu nu știu dacă înregistrarea cu doamna Kovesi este adevărată sau nu, dar ce pot să vă spun că acele lucruri nu au apărut din neant. Acel dosar este foarte vechi, acum vă spun ca un om din Timișoara. Eu ca viceprimar al Timișoarei nu am avut nicio implicare în acel dosar”, a declarat Sorin Grindeanu, la TVR.

Grindeanu susține că Liviu Dragnea se bate cu Sistemul doar la la nivel declarativ, pentru că în spate are înțelegere cu aceștia.

”Pentru mine este un semn de întrebare următorul lucru. Ai dovedit în Parlament că poți să treci o lege foarte importantă în 2-3 săptămâni, mă refer la legea salarizării, iar tu majoritate parlamentară, mă refer la Liviu Dragnea care se bate cu pumnul în piept că se luptă cu sistemul, nu ești în stare să vi cu un proiect de lege care să aranjeze lucrurile în sistemul judiciar într-o sesiune parlamentară, adică în șase luni de zile. Nu pot să nu-mi pun aceeași întrebare ca Traian Băsescu, dacă nu cumva bătălia asta cu Sistemul este doar declarativă, pentru că lucruri concrete nu se întâmplă. Poate îi este teamă să facă acest lucru (...) Nu am colaborat cu Sistemu, nu am jucat tenis cu șefii serviciilor secrete și nici nu am mângâiat gipsul Sistemului, ca să le spun cât de buni sunt și cum sunt eu de acord cu ei”, a mai spus Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.