Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IGPR a făcut prăpăd: număr uriaș de măsuri preventive, numai în ultima săptămână

arestat

Magistraţii au dispus, în ultima săptămână, la nivel naţional, măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 168 de persoane şi au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri, informează IGPR.


"Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 45 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 121 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar şi faţă alte două persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune. În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri", se arată într-un comunicat de presă la IGPR.

Sursa citată precizează că măsura controlului judiciar, dispusă iniţial, a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 10 cazuri), cu arest la domiciliu (într-un caz), cu condamnarea cu executare (în 4 cazuri) şi cu măsura educativă a internării într-un centru de detenţie (într-un caz). 

De asemenea, a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă (în 4 cazuri) şi cu condamnarea cu executare (într-un caz).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.