Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE în Timişoara! Cursă nebună în zona pietonală a oraşului. Șoferul, sancţionat cu amenda maximă / VIDEO

dailybusiness.ro
soferi

Un timişorean de 26 de ani, care a intrat cu maşina într-o zonă pietonală din centrul oraşului unde s-a filmat şi a înjurat trecătorii, a fost sancţionat cu amenda maximă prevăzută de Codul Rutier în astfel de cazuri, 435 de lei şi două puncte penalizare la permis, informează news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Locale Timişoara, un şofer care s-a filmau în timp ce conducea în zona centrală unde este interzisă circulaţia autovehiculelor a fost sancţionat de poliţiştii locali.

”Poliţiştii locali l-au identificat, în urma investigaţiilor proprii şi a imaginilor de pe camerele video, pe conducătorul autovehiculului care s-a filmat, împreună cu un prieten, circulând cu autoturismul marca BMW prin zona centrală restricţionată, respectiv pe străzile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piaţa Libertăţii, ieşind ulterior pe liniile de tramvai către Piaţa 700”, se arată în comunicat.

Sorin Grindeanu, primele declarații după audierea la DNA: 'E de datoria mea de cetățean'

Bărbatul a recunoscut că a condus maşina într-o zonă interzisă, el fiind amendat.

”Cel în cauză, de 26 de ani, cu domiciliul în Timişoara, a recunoscut că a condus autovehiculul cu numere străine, motiv pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, cu amenda maximă prevăzută de Codul Rutier pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, respectiv 435 lei şi două puncte penalizare la permis”, se arată în comunicat.

Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere şi să nu circule în zonele în care nu este permisă pătrunderea autovehiculelor, în caz contrar fiind identificaţi de poliţiştii locali şi sancţionaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.