Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ȘOCANT în fotbalul românesc: O femeie arbitru a fost BĂTUTĂ cu bestialitate la un meci

www.libertatea.ro

Incident șocant în fotbalul românesc. Arbitrul Ioana Mihălăchioiu a fost bătut cu bestialitate la un meci de fotbal, potrivit Libertatea.

O femeie arbitru, Ioana Mihălăchioiu, 33 de ani, a fost lovită cu bestialitate, cu pumnul peste față, de George Berbece, un jucător al echipei Viitorul Șelaru. Incidentul s-a petrecut în minutul 23 al partidei de miercuri, cu Petrolul Răscăeți (1-5), din Seria Sud a Ligii a V-a Dâmbovița.

Chiar dacă avea fața tumefiată de la lovitură, Ioana a continuat să arbitreze, iar apoi a mers la spital, pentru investigații.

Citește și: Tudor Chirilă, DESFIINȚAT de un jurnalist: 'Nu-ți vei risipi iubirea pe niște dobitoci'

”Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare. Dacă verificați, frații ăștia Berbece au fost excluși din viața sportivă în 2015, tot pentru acte de violență. Iar bătăușul, George, avea legitimație nouă, era curat băiatul. Oare cine i-a eliberat-o?”, ne-au transmis surse prezente la meci, pentru jurnaldedambovita.ro.

Este cel mai grav incident din fotbalul românesc ce are ca victimă o femeie arbitru! Foarte probabil, Ioana Mihălăchioiu se va îndrepta împotriva agresorului cu o plângere penală!

Chiar dacă recidivist, Comisia de Competiții și Disciplină i-a aplicat lui George Berbece o suspendare de 12 etape și o sancțiune financiară de 300 lei!

Ioana Mihălăchioiu, care e și instructor de înot, e soția fostului arbitru Armand Mihălăchioiu, personajul care a declanșat scandul arbitrilor deghizați din Dâmbovița!

”Este revoltător și de neacceptat atunci când apare violența în fotbal, în general, cu atât mai mult atunci când aceasta este îndreptată împotriva unei femei. Dacă lucrurile stau așa, adică huliganului i-a fost ridicată sancțiunea de excludere din viață sportivă, voi acționa în înstanță membrii Comisiei de Apel, pentru abuz în serviciu cu consecințe grave, pe secretarul AJF – pentru înșelăciune (eliberarea unui document fără înscrisuri oficiale) și pe președintele AJF – pentru că a girat prin semnătura sa toate aceste nedreptăți” – Armand Mihălăchioiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.