Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incidente incredibile în Ligue 1: Meciul Saint-Etienne - Lyon, întrerupt de două ori din cauza incidentelor: Opt minute prima dată, 40 a doua oară - VIDEO

www.prosport.ro
incidente Saint Etienne Franța suporteri

Meciul Saint-Etienne - Olympique Lyon a fost înrerurupt de două ori, duminică, din cauza incidentelor petrecute pe Sadionul Geoffroy-Guichard, la partida din etapa a XII-a a campionatului francez de fotbal Ligue 1, informează lequipe.fr.

Meciul a început la ora locală 21.00 (22.00, ora României) şi a fost interupt la scurt timp după start de arbitrul Clément Turpin, din cauza fumului dens de pe teren, produs de dispozitivele indendiare folosite de fani. Vizibilitatea a fost foarte scăzută şi sistemul de asistenţă video a arbitrajlui (VAR) nu a mai putut funţiona. Jucătorii celor două echipe au rămas pe teren, iar partida a fost reluată după şapte-opt minute, anunță News.ro.

În repriza a doua, Léo Lacroix de la Saint-Etienne l-a faultat dur pe căpitanul oaspeţilor, Nabil Fékir, iar fotbalistul gazdelor a fost eliminat, ceea ce a sporit tensiunea în tribune. În minutul 84, Fekir a marcat golul prin care oaspeţii au ridicat scorul la 5-0. După ce a înscris acest al doilea gol al său (a marcat şi la 1-0), Fekir a mers în dreptul galeriei gazdelor, şi-a scos tricoul şi l-a arătat fanilor adverşi. Acest gest şi altele provocatoare ale unor coechipieri de-ai mijlocaşului de la Lyon i-au scos din sărite pe susţinătorii formaţiei Saint-Etienne, astfel că zeci de suporteri au pătruns pe teren.

Stewarzii nu au făcut faţă situaţiei, fiind necesară intervenţia trupelor speciale CRS ale poliţiei. Jucătorii au mers la cabine şi meciul a fost reluat după 40 de minute, în faţa unor tribune golite de suporteri.

Meciul s-a terminat cu victoria oaspeţilor, cu scorul de 5-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.