Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Ce dotări va avea Iphone 8: Bate orice telefon

apple.com
iphone 7

Confirmând zvonuri mai vechi, principalul fabricant iPhone din India conturează prin vocea CEO-ului Robert Whang principalele noutăţi oferite de iPhone 8.

Mult mai robust decât modelul actual, iPhone 8 va fi oferit într-o carcasă protejată de apă şi praf, acoperită cu sticlă pe ambele laturi. Construcţia non-metalică deschide şi opţiunea includerii funcţiei de încărcare wireless, absentă la seria iPhone 7s, anunță Go4it.ro.

Citește și: Noi DETALII CUTREMURĂTOARE despre moartea actriţei Carrie Fisher. Ce spune RAPORTUL medicilor

Potrivit CEO-ului Wistron, procesul de asamblare nu s-a schimbat prea mult comparat generaţiilor iPhone anterioare, însă noi adiţii cum ar fi rezistenţa la apă şi funcţia de încărcare wireless necesită o procedură de testare uşor diferită şi unele modificări aduse procesului final de asamblare”.

Aparent, fabrica din India produce deja pentru Apple „un mic număr” de telefoane iPhone, creşterea ritmului de producţie depinzând de bunele relaţii dintre Apple şi Guvernul Indian.

Momentan, negocierile desfăşurate de Apple cu autorităţile din India par să fi intrat în impas, Guvernul Indian respingând solicitările pentru acordarea anumitor favoruri companiei americane. Cu toate acestea, planurile Apple pentru extinderea activităţii de producţie în afara Chinei nu se opresc. Investind masiv în automatizarea procesului de fabricaţie, Wistron prezintă o alternativă la costurile în creştere atribuite forţei de muncă din China, pe care Apple nu are cum să o ignore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.