Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire la nivel înalt: Anatoli Karpov s-a văzut cu un campion român de șah

tablaSah

Campionul mondial la şah Anatoli Karpov s-a întâlnit marţi cu o parte dintre poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, la întâlnire participând şi inspectorul principal Cornel Marius Ursan, campion naţional la şah al Ministerului Afacerilor Interne.

'Deşi nu este la prima vizită în România, el susţinând în trecut mai multe proiecte de promovare a şahului în ţara noastră, prezenţa campionului mondial în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a iscat emoţii vii, cu precădere tânărului nostru coleg Cornel Marius Ursan, care împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru sportul minţii şi convingerea importanţei incontestabile a şahului în dezvoltarea copiilor. Acesta i-a oferit marelui maestru rus revista 'Frontiera', editată de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române şi o distincţie acordată de Corpul Naţional al Poliţiştilor. Totodată, cei doi campioni au făcut câteva mutări pe tabla de şah', se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, conform Agerpres.

 

Anatoli Karpov participă, marţi, la simpozionul internaţional ''Educaţie prin şah'', care va fi organizat în Aula Universităţii Tehnice ''Gheorghe Asachi'' din Iaşi şi care are ca temă ''Rolul şahului asupra educaţiei şcolarului''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.