Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dănciulescu și medicul lui Dinamo, mărturii înfricoșătoare despre moartea lui Ekeng

ekeng

Liviu Bătineanu, medicul echipei Dinamo, a vorbit în faţa jurnaliştilor la Spitalul Floreasca, la câteva minute după ce s-a constatat decesul fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

"Avea momente când îşi revenea dar nu a rezistat. Toate ambulanţele sunt echipate corespunzător. I s-a făcut masaj cardia de urgenţă, am ajuns într-un minut şi ceva aici, la Floreasca. Orice sportiv nu-şi poate exercita activitatea dacă nu are avizul medical luat de la Institut. De obicei, se face reususcitare până în momentul în care se ajunge la o unitate spitalicească. S-a făcut în ambulanţă resusucitarea, nu ştiu dacă erau sau nu aparate, principalul mod este masajul cardiac, şi i s-a facut masaj cardiac. Au mai fost decese în sport, nu mă pot pronunţa asupra cauzei decesului", a spus Bătineanu.

VEZI AICI CLIPELE CU EKENG PRĂBUȘINDU-SE

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a oferit primele declarații după ce Patrick Ekeng a fost declarat decedat.

"Parca suntem blestemati. E un cosmar. Sotia lui este in Franta, s-a luat legatura cu ea. Probabil va ajunge maine aici.

Toti eram speriati in momentul in care s-a prabusit. Jucatorii au incercat sa-l ajute, sa nu-si inghita limba. Parca timpul se oprise in loc", a declarat Dănciulescu la Dolce sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.