Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, în centrul unui nou scandal: Comisia de control parlamentar cere date de la SRI

comisia sri

Comisia parlamentară de control a activităţii SRI va solicita Serviciului să confirme sau să infirme informaţiile grave prezentate zilele trecute de jurnalistul Victor Ciutacu, cu privire la informaţiile furnizate de DNA.

Vezi şi: Plângeri penale după ce A. Morgenstern, un apropiat al lui Radu Mazăre, a fugit. DNA a sesizat Parchetul General și MAI

Marian Cucşa, vicepreşedintele Comisiei de control a SRI, a anunţat vineri dimineaţă, la Antena 3, că se va formula o solicitare oficială către Serviciu în acest sens. Potrivit deputatului ALDE, faptele prezentate în presă ar fi ilegale, depăşind aria de competenţă a SRI.

Victor Ciutacu a prezentat mai multe documente semnate de către Laura Codruţa Kovesi prin care ar fi fost desemnaţi ca beneficiari secundari ai unor informaţii obţinute în baza unor mandate de supraveghere tehnică. Mandatele erau emise de mai multe instanţe, iar Kovesi ar fi trimis informaţiile către două unităţi militare care sunt ale SRI, deşi era vorba despre dosare instrumentate exclusiv de către cei de la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.