Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Le Pen: Comemorarea poliţistului ucis a 'glorificat' căsătoria între persoane de acelaşi sex

The Independent
Marine Le Pen

Ceremonia de comemorare a poliţistului ucis în atacul comis săptămâna trecută la Paris a 'glorificat' ideea de căsătorie între persoane de acelaşi sex, a declarat vineri Jean-Marie Le Pen, tatăl candidatei în alegerile prezidenţiale franceze Marine Le Pen, relatează Reuters. Fondator al partidului Frontul Naţional (FN), Jean-Marie Le Pen, de care fiica sa s-a distanţat ca urmare a opiniilor controversate ale lui pe unele teme, a criticat un discurs rostit în cadrul ceremoniei de către partenerul de viaţă al poliţistului ucis în atacul de la Paris.

''Discursul lung care a fost rostit a instituţionalizat oarecum căsătoria gay, a glorificat-o în mod public, iar acest lucru m-a şocat'', a afirmat Le Pen într-un interviu publicat pe site-ul său. Un poliţist a fost ucis şi alţi doi răniţi săptămâna trecută pe bulevardul Champs Elysées din Paris de un atacator înarmat, care a fost la rândul său împuşcat mortal de forţele de securitate, conform Agerpres.

Candidatul de centru Emmanuel Macron (39 de ani) şi lidera extremei drepte franceze Marine Le Pen (48 de ani) s-au clasat pe primele două locuri în turul întâi al alegerilor prezidenţiale din Franţa, desfăşurat duminică, cu 24,01% şi 21,30% din sufragii, eliminându-i din cursă pe reprezentanţii partidelor tradiţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.