Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu îl pune la punct pe Victor Ponta: 'Nu i-am zis nici dă-te mai încolo'

lia olguta vasilescu victor ponta

Victor Ponta părea să aibă o relație deosebită cu Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, acum ministru al Muncii. Totul pare să se fi schimbat în ultima perioadă, mai ales după ce Vasilescu a declarat că Ponta pentru PSD e ca ”apa sfințită, nu face nici bine, nici rău”. Fostul premier nu a ratat ocazia și a ripostat pe Facebook. Replica ministrului nu a întârziat.

"Nu cred că are niciun motiv să fie supărat. Nimeni nu i-a spus măcar "dă-te mai încolo" în interiorul partidului. El a renunţat singur, fără să se consulte cu partidul, şi la funcţia de preşedinte al partidului şi la funcţia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, că nu mai avem Guvern", a spus Lia Olguţa Vasilescu la TVR 1.

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

Vasilescu a spus că are o relaţie foarte bună cu Ponta, care este "un lider foarte valoros" al PSD, dar ar trebui să îşi asume această funcţie.

”Atenţie: să fie un lider al PSD, nu un analist politic. Nu-l mai întreabă nimeni pentru că nu mai vine la şedinţe, ca să-l întrebe cineva", a spus ea.

Citește și: STUDIU Românii vor ca Uniunea Europeană să le rezolve problemele din sistemul de sănătate

Vasilescu a vorbit și despre a criticile lui Ponta la adresa lui Liviu Dragnea. Vicepreşedintele PSD a spus că liderul social-democrat nu se comportă autoritar, aşa cum susţine fostul premier. "Eu vă spun că, de când este preşedinte Liviu Dragnea, puterea de decizie este în Comitetul Executiv şi în Comitetul Executiv se poate exprima oricine, chiar cu atacuri la Liviu Dragnea", a spus ea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.