Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PPDA îi dau replica lui Dodon în urma acuzaţiilor acestuia la adresa opoziţiei

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Igor Dodon

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, califică declaraţiile de azi ale preşedintelui ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, privind tergiversarea procesului de numire a sa în funcţia de şef al statului, drept 'inepţii la adresa adevăratei opoziţii anti-oligarhice şi a diasporei', informează Deschide.md. 'Favoritul lui (Vlad) Plahotniuc în scrutinul din aceasta toamnă se află încă în campanie electorală. După minciunile elaborate şi tirajate de instituţiile coordonatorului despre impedimentele lui Ali Baba şi cei 30.000 de sirieni, a venit rândul unei noi avalanşe de inepţii la adresa adevăratei opoziţii antioligarhice şi diasporei', a notat liderul PPDA pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, a declarat, pentru Jurnal.md, că 'prin minciunile sale, Dodon încearcă să-şi mascheze lipsa de acţiuni şi să se spele de responsabilitate pentru tot ce face acum Plahotniuc'. Preşedintele ales Igor Dodon i-a acuzat marţi pe oponenţii săi politici, Maia Sandu, lidera Partidului 'Acţiune şi Solidaritate' (PAS), şi Andrei Năstase, preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), de tergiversarea procesului de învestire a sa în funcţia de şef al statului.

În cadrul unei conferinţe de presă, Dodon a declarat că Maia Sandu şi Andrei Năstase tergiversează intenţionat învestirea sa în funcţie prin amânarea termenilor în cazul litigiilor declanşate în legătură cu rezultatul alegerilor prezidenţiale, conform Agerpres. El a mai spus că până în 27-28 decembrie trebuie să se decidă cu privire la validarea sau nu a rezultatului alegerilor prezidenţiale. Dacă nu se reuşeşte aceasta, în decurs de 45 de zile de la cel de-al doilea tur de scrutin, atunci se vor repeta alegerile. "Atunci voi fi nevoit să fiu de acord cu sutele de mii de oameni care vor să vină la Chişinău', a avertizat Igor Dodon, citat de portalul Deschide.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.