Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, dezvăluiri BOMBĂ: 'Membrii Comisiei de Apărare a Senatului, invitaţi în ziua votului pe rachetele Patriot la un poligon SPP...' - VIDEO

www.agerpres.ro
Liviu Dragnea

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea respinge acuzaţia că PSD şi ALDE ar încerca să tergiverseze achiziţia rachetelor Patriot, însă face dezvăluiri de ultim moment. Preşedintele PSD a declarat la Parlament că,în ziua votului pe proiectul de achiziţie al rachetelor, mai mulţi membri din Comisia de Apărare a Senatului au fost invitaţi la un poligon al SPP. În acest context, Dragnea l-a somat pe senatorul Niculae Bădălău să vină cu explicaţii în acest sens. Mai mult decât atât, şeful social-democrat lansează un atac voalat şi la secretarul de stat Rex Tillerson şi Ambasada Americii pe problema rachetelor Patriot, susţinând că dacă SUA îşi fac probleme în acest caz, înseamnă că România are probleme de comunicare.

Citeşte şi: Adrian Năstase RUPE TĂCEREA. Declaraţii de ultim moment despre Klaus Iohannis, statul paralel, dar şi moţiunea de cenzură

"Foarte bine că l-a întrebat şi poate acum se lămureşte şi domnul Tillerson, şi Ambasada Americii cu această mare furtună într-un pahar cu apă. Nouă ne-a spus joi seara, la Caraş, domnul Bădălău că membri din comisia de Apărare de la Senat au fost invitaţi exact în aceeaşi zi şi în acea perioadă să viziteze un poligon de tir. Sigur, că în general nu prea cred în coincidenţe: tocmai în ziua aia, la ora aia. Am cerut ca ieri, în jurul orei 11 să se dea avizul, după-amiază să se voteze în Senat şi azi să închidem sub în CD. Întrebarea rămâne şi eu sunt curios ce s-a întâmplat în Comisia de Apărare marţi. Eu zic să-l întrebaţi pe domnul Bădălău. Eu îl rog să spună.

E şi el un om important şi trebuie să aibă şi el o comunicare.

Semnalul prost trebuie luat în seamă când se întâmplă ceva, nu când apar zvonuri. Dacă SUA îşi mai fac probleme în ceea ce priveşte angajamentul României în implicarea în parteneriatul strategic, când în acest an a fost o deschidere uriaşă, înseamnă că avem o problemă. Înseamnă că avem noi o problemă de comunicare. Nu există nicio ezitare, cel puţin în ceea ce ne priveşte ca şi majoritate parlamentară şi ca Guvern, în respectarea angajamentelor şi a tuturor deciziilor care au început să se transpună în documente care înseamnă construcţie de tehnică militară în România.

Domnul Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP. De cine, de ce? Sunt întrebări la care trebuie să primim răspuns, cu speranţa mea, foarte mare, că domnul Bădălău nu a glumit.", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Proiectul de lege privind Casa Regală, aviz FAVORABIL de la Consiliul Legislativ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.