Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea s-a SUPĂRAT: `Dacă Guvernul nu cere DESECRETIZAREA, o să o facă Parlamentul`

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, s-a declarat convins că în perioada următoare vor apărea şi deciziile CSAT care au stat la baza încheierii protocoalelor dintre SRI şi Parchetul General, şi a adăugat că, dacă Guvernul nu va cere desecretizarea lor, aceasta ar putea fi cerută la Parlament.

Dragnea spune că nu vede de ce desecretizarea protocoalelor ar putea fi un subiect de discuţie la Cotroceni, la întâlnirea care va urma cu preşedintele Iohannis.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

"Nu văd de ce să fie un subiect de discuţie sau de negociere. Aici sunt instituţii care au încheiat acele protocoale. În mod normal, dacă sunt de bună credinţă instituţiile respective şi dacă acele protocoale nu conţin nimic ilegal sau neconstituţional, amândouă pot decide de comun acord să le desecretizeze şi să ceară avizul CSAT. Asta cu plimbatul mingii dintr-o parte în alta arată că, de fapt, au o rezervă în a le desecretiza. Dacă Guvernul nu va cere desecretizarea, poate cerem noi de la Parlament. Şi vreau să vă mai spun ceva şi o spun cu toată convingerea - sunt absolut convins că în următoarele zile vor apărea şi deciziile CSAT care au fost de fapt 'izvorul răului', care au fost baza de la care şi-au tras aşa-zisa legitimitate sau legalitate acele protocoale", a declarat joi Dragnea la România TV.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Potrivit acestuia, nu este un lucru benefic pentru ţară, ca întreg, să se tot discute despre lucruri neadevărate "şi să se insiste să se colporteze în continuare minciuni" la Bruxelles despre realitatea din România. "De ce? Pentru a menţine, pentru a hrăni, pentru a întreţine această imagine că România este o ţară plină de corupţi, pentru a da în continuare argumente să se mai încalce drepturi şi libertăţi fundamentale ale omului. Să mai existe motive pentru ca nişte protocoale în nişte instituţii să nu fie desecretizate, pentru a nu vedea ce conţin acele protocoale, dar eu cred că până la urmă lucrurile vor ieşi la iveală, nu atât de repede cât speram, dar vor ieşi", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.