Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Trebuie să susţinem programul de creşe

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea psd

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Focşani, la la un simpozion privind discriminarea femeilor pe piaţa muncii, "pe lângă schimbarea mentalităţilor", e nevoie şi de măsuri de susţinere a programului de creşe şi grădiniţe pentru ca nici un angajator să nu-şi mai facă probleme atunci când este vorba despre angajarea femeilor. "Din păcate şi în Europa, dar şi în România, femeile nu sunt tratate în mod egal, cinstit, nici de către autorităţi şi nici de către angajatori. De multe ori când merg să se angajeze femeile sunt întrebate dacă au copii sau dacă sunt interesate să aibă copii şi nu ştiu dacă un bărbat care ar primi asemenea întrebări la angajare nu s-ar simţi jignit", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că trebuie intervenit ferm în privinţa unor astfel de situaţii, dar că pe lângă schimbarea acestei mentalităţi se impun şi alte măsuri. "Este o mentalitate profund greşită şi imorală, dar noi trebuie să intervenim ferm şi să susţinem programul de creşe şi grădiniţe pentru ca nici un angajator să nu-şi mai facă probleme când o femeie vine să se angajeze", a mai spus liderul social-democrat.

Liviu Dragnea a felicitat organizaţiile de femei pentru activitatea depusă în campania electorală, el adăugând că "a avut viziune şi înţelegere atunci când şi-a făcut aliate femeile". "Când se va înfiinţa organizaţia de bărbaţi din PSD voi fi sigur că voi avea sprijinul dumneavoastră pentru a ocupa acolo o funcţie de conducere", a mai spus Dragnea, conform Agerpres. În perioada 21-22 aprilie, la Focşani are loc simpozionul "Discriminarea femeii pe piaţa muncii", la care participă peste 200 de femei social-democrate din zona Moldovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.