Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, verdict necruțător: 'Sancțiune maximă' pentru deputatul Cătălin Rădulescu

Liviu Dragnea CEx PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Reşiţa, că este dispus să propună „sancţiunea maximă” pentru Cătălin Rădulescu şi că „e foarte puţin probabil să mai rămână coleg”, după ce deputatul a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească, informează Mediafax.

INCREDIBIL Ce au găsit poliţiştii acasă la 'deputatul-mitralieră' Cătălin Rădulescu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vineri, la Reşiţa, dacă va fi luată vreo măsură în cazul lui Cătălin Rădulescu, iar acesta a răspuns că afirmaţiile sunt „de o gravitate foarte mare”.

„Nu putem să ne prefacem că declaraţiile lui au fost nişte glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, într-un termen rezonabil o să avem o întâlnire, când o să facem un comitet executiv doar pentru acest caz. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte puţin probabil să mai rămână colegul nostru, cel puţin pentru o perioadă. Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de glumă, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut, să spui ca posesor legal de arme de foc că eşti dispus să le foloseşti, în primul rând nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător, nu e treaba mea, dar nu putem trece cu vederea şi eu sunt dispus să propun colegilor mei sancţiunea maximă”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri, la Reşiţa, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi şi premierul Sorin Grindeanu şi vicepremierul Seviil Shhaideh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.