Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură DURĂ pentru PIEDONE. Copreședintele PPU-sl nu-i susține candidatura la Sectorul 4

trilulilu.ro
pumn lovitura

Copreşedintele Partidului Puterii Umaniste, Maria Grapini se distanțează de acțiunile lui Cristian Popescu Piedone și face lumină în controversa din sectorul 4. Co-preşedintele PPUSL, Maria Grapini, şi-a prezentat punctul de vedere oficial privitor la o posibilă candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4, din partea partidului pe care îl girează împreună cu Ioan Ghişe.

"Nu pot susţine candidatura domnului PIEDONE pentru ca aş abandona propriile principii şi nu m-aş mai putea uita in ochii oamenilor. Dacă, în mod democratic, Biroul Executiv al partidului va valida candidatura domnului Cristian Popescu, voi fi nevoită să fac un pas înapoi, până la Congresul Partidului. Nu-mi asum candidatura, chiar dacă mulți cetățeni din sectorul 4 doresc sa-l aibă primar. Voi continua să cred că există oameni care vor susține candidați valoroşi, indiferent din ce partid vin şi vor exclude candidați asupra cărora planează suspiciuni sau sunt dovezi certe ca au încălcat legea si moralitatea", a scris Grapini, joi,  mariagrapini.ro.

Europarlamentarul a vorbit și despre tragedia de la clubul Colectiv și despre implicarea domnului Piedone.

"Nu ştiu dacă este sau nu vinovat de tragedia de la Colectiv, acest lucru va fi stabilit de justiție. Ştiu doar că domnul Cristian Popescu Piedone are o urmărire penală si că a declarat, după imensa tragedie, că se va retrage din viața publică. Atunci, am apreciat declaraţia… Cred că toţi care se află în situații similare ar trebui să facă acest pas. Dacă şi-ar fi respectat cuvântul dat şi justitia l-ar găsi nevinovat, sunt convinsă ca peste patru ani ar putea fi ales cu succes.  A ratat o şansă de a se reabilita în faţa familiilor care au pierdut persoane dragi, în faţa propriei conștiințe si în faţa lui Dumnezeu", a continuat Maria Grapini.

Conform copreședintelui PPUSL, acțiunea lui Cristian Popescu Piedone este una total neinspirată, care îl duce în marea masă a celor care îşi încalcă propriile declarații şi principii.

"Am declarat public, de câte ori am avut ocazia, că şansa României este anul 2016! Acum trebuie să alegem raţional si in funcție de calitatile umane,profesionale si morale. PPU-SL este un partid care pune in centrul politicilor OAMENII!", a concluzionat Grapini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.