Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură dură pentru un miliardar român: Soţia vrea să divorţeze de el şi să-i ia banii

florian walter

Milionarul roman cautat in toata lumea pentru evaziune fiscala divorteaza! Florian Walter a fost anuntat de sotie ca intre ei totul s-a terminat.  Cautat luni de zile pentru o evaziune fiscala de 4,5 milioane de euro, Florian Walter a reusit sa fenteze statul roman, insa nu si pe sotie, care, recent, a decis sa divorteze de el, in ciuda faptului ca au doi copii impreuna. De luni bune, milionarul Florian Walter este cautat in intreaga lume pentru o infractiune economica in care este suspectul principal. Omul de afaceri ar fi prejudiciat statul roman cu aproximativ 4,5 milioane de euro si, in momentul in care s-a declansat ancheta, s-a facut nevazut. Initial, el a fost depistat prin Cuba, apoi surse din preajma lui au povestit ca se afla intr-un spital din Dubai, unde anunta ca se temea pentru viata lui.

Citeşte şi: Dorin Cocoș este TERMINAT: Ce nu au putut procurorii, a rezolvat rivala Elenei Udrea

Dat in urmarire internationala, fostul patron al Universitatii Cluj si al Petrolului a fost capturat in Dubai in iulie, in baza unui mandat de arestare. Politia Romana a confirmat atunci printr-un comunicat de presa ca Walter a fost prins prin cooperarea cu Biroul Interpol de la Abu Dhabi si retinut timp de sapte zile. Apoi, a fost pus in libertate pe cautiune si tinut sub control judiciar, pana cand instanta de judecata din Dubai urma sa decida cand il va extrada in Romania. Insa acest lucru nu s-a mai intamplat, intrucat el si-a cumparat rezidenta permanenta in Dubai. In aceste conditii, Walter va scapa de pedeapsa pe care urma sa o primeasca in acasa, deoarece Romania nu are acord de extradare cu tara araba. Concret, el nu va mai veni niciodata pe plaiuri mioritice, dar va fi un om liber. Cu toate acestea, bucuria ca si-a salvat pielea a adus dupa ea si o veste trista pentru milionar. Sotia acestuia, Rebeca, nu mai vrea sa continue relatia cu el si a decis sa puna capat mariajului.

Citeşte şi: Divorţul anului în politică: Îl părăsește pe fostul președinte / FOTO

Surse din preajma cuplului sustin ca Rebeca Walter, o cunoscuta prezentatoare de televiziune, este foarte afectata de tot ce s-a intamplat din luna mai incoace si a hotarat sa nu-si urmeze sotul in Emiratele Arabe Unite. Mai mult, ea si-a anuntat prietenii ca divorteaza, in ciuda faptului ca are cu Florian doi copii. “Nu poate sa ramana maritata, acesta este ultimul ei cuvant. Pana la urma, fata, Isabela, este mare, este la Londra, cu moda, se descurca. Si baiatul lor, David, poate intelege situatia”, au spus apropiatii femeii care are, actualmente, o fundatie care vine in intampinarea problemelor copiilor si tinerilor obezi din Romania.

Sotii Walter sunt impreuna de la mijlocul anilor 2000. Omul de afaceri a mai fost insurat si are doi baieti, Alexandru Cosmin si Valentin Giorgian. El si-a schimbat numele din Busca in Walter, in 2005. Dupa partajul de consoarta, careia i-a lasat o vila, el a cerut-o de nevasta pe Rebeca, spun cei de la wowbiz.

Vezi şi: Radu Tudor, variantă EXPLOZIVĂ despre primarul PSD prins într-un scandal sexual cu două studente

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.