Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru PSD: majoritatea PNL-PDL boicotează planurile Oprescu-Ponta

oprescu cgmb
Consilierii generali ai PNL și PDL, de la Primăria Capitalei, au ales să boicoteze ședința de Consiliu General. Oficial, consilierii PNL-PDL îl acuză pe Oprescu că a convocat ședința ilegal. Neoficial, consilierii PNL-PDL au preferat boicotul pentru că în această ședință PSD și Sorin Oprescu urmau să forțeze recuperea majorității, iar șansele erau destul de mari, mai ales că acum și cei de la PPDD sprijină PSD-ul. Semnalul de război a fost dat chiar de liderul PSD, Victor Ponta. Premierul a spus că a discutat cu Sorin Oprescu și le-a cerut tuturor PSD-iștilor să facă toate eforturile pentru a recupera majoritățile în Consiliile Locale și Județene.

”PDL și PNL București îi cer primarului general al Municipiului București, Sorin Oprescu, să nu mai încalce legea și să nu mai convoace, după bunul plac, două ședințe ordinare ale Consiliului General în aceeași lună, întrucât este contrar legii. Reamintim faptul că după ce a convocat pentru data de 23.07.2014 o sedință ordinară care s-a desfășurat în condiții legale, Oprescu a încercat în aceeași zi să o revoce (lucru nepermis de lege!) și a convocat pentru astăzi, 30.07.2014, o altă ședință ordinară cu aceeași ordine de zi ca cea din 23 iulie a.c.

Întrucât proiectele pe care Sorin Oprescu dorește să le pună în discuție astăzi au fost deja votate de majoritatea PNL-PDL în ședința ordinară de săptămâna trecută, ședința de astăzi NU mai are obiect. O știre pentru Sorin Oprescu: consilierii PDL și PNL au făcut săptămâna trecută treabă în locul primarului general și au aprobat proiectele importante aflate pe ordinea de zi.

Drept urmare, asistăm doar la un exercițiu disperat de imagine al primarului Oprescu din dorința de a se victimiza în fața opiniei publice. Problema reală a lui Sorin Oprescu este, de fapt, pierderea majorității în CGMB de către PSD, majoritate care i-a susținut toate tunurile din bani publici de până acum”, anunță consilierii PNL-PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.