Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE condamnă atacul terorist din Pakistan și transmite condoleanţe familiilor

mae ministerul afacerilor externe logo antent

Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc duminică în Pakistan şi transmite condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa. 

''Ministerul Afacerilor Externe condamnă cu fermitate atacul terorist din 27 martie din Pakistan, soldat cu numeroase victime nevinovate şi care a afectat semnificativ populaţia creştină din oraşul Lahore. Autorităţile române exprimă sincere condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa, majoritatea femei şi copii, şi exprimă speranţa refacerii rapide a celor răniţi'', se arată într-un comunicat transmis luni AGERPRES

MAE reafirmă angajamentul ferm al României în lupta împotriva terorismului şi reiterează necesitatea intensificării eforturilor internaţionale în combaterea tuturor formelor sale. 

Un atac sinucigaş a avut loc duminică într-un parc aglomerat din oraşul Lahore din estul Pakistanului. Atentatul s-a soldat cu moartea a 72 de persoane şi cu rănirea altor circa 300, în majoritate femei şi copii, relatează BBC News şi AFP.

Luni, o facţiune a mişcării talibanilor din Pakistan a revendicat atacul sinucigaş. Gruparea Jamaat-ul-Ahrar a spus că atacul i-a avut în mod deliberat ca ţintă pe creştinii care sărbătoreau Paştele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.