Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manuel Valls, LOVIT de un tânăr în timpul campaniei electorale: Imaginile au devenit virale / VIDEO

captura youtube
garda de corp Manuel Valls

Fostul premier al Franţei, Manuel Valls a avut parte de un incident incredibil în timpul campaniei electorale a socialiştilor francezi. Valls a fost lovit de un tânăr. Răzbunarea gărzilor de corp ale politicianului a fost cruntă. Puştiul a fost pur şi simplu luat pe sus de bodyguarzi.

Citeşte şi: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții lui George Michael: Ce spune un apropiat al artistului

Incidentul a avut loc în regiunea Bretania. Politicianul a fost lovit de un individ după ce a ieşit din primăria locală. Incidentul s-a produs în departamentul breton Cotes-d'Armor, la Lamballe. Imediat după ce a ieşit din Primărie, un băiat de 18 ani s-a repezit să îi dea o palmă fostului prim-ministru al Franţei. Garda de corp a lui Valls a reacţionat prompt şi l-a imobilizat pe agresor. Ulterior, acesta a fost dus la un comisariat de poliţie şi arestat.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

Imediat după acest incident, Valls a dat declaraţii presei: "Nu am venit aici să vorbesc despre mine. Dintotdeauna au existat indivizi care vor să împiedice democraţia să se exprime. Aceştia sunt cei care contestă democraţia şi pe cei care o încarnează, cum sunt oamenii politici. Democraţia nu poate fi violenţă." Şi adversarul politic al lui Valls la alegerile primare socialiste, Vincent Peillon, a condamnat, pe Twitter, "cu cea mai mare fermitate agresiunea fizică" a cărui victimă a fost Valls şi l-a asigurat de "solidaritate deplină", conform RTV. " Nu este pentru prima oară când Valls este atacat. În decembrie, el a fost împroşcat cu făină de către un opozant politic, reaminteşte presa franceză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.