Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea absență de la funeraliile lui Mircea Ionescu Quintus: jocuri vechi în PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
carte condoleante quintus

Câteva zeci de persoane, între care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, liderul PNL, Ludovic Orban, prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, senatori şi deputaţi, precum şi politicieni din conducerea judeţului Prahova, participă, luni după-amiază, la Ploieşti, la funeraliile fostului preşedinte de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus.

Ce sumă câștigă, de fapt, pe lună Traian Băsescu: sume de invidiat încasate de la stat

Marea absență este fostul lider al PNL, Crin Antonescu. Acesta este unul dintre puținii liberali care nu au oferit o reacție la trecerea în neființă a seniorului liberal, iar acum nu a mers nici la funeralii.

Crin Antonescu a fost foarte apropiat de Mircea Ionescu Quintus până la Cogresul PNL din 2014. Atunci, Crin Antonescu a încercat să intre în cursa pentru Cotroceni, în locul lui Iohannis. În Congres, Iohannis a introdus o rezoluție prin care era desemnat candidatul la prezidențiale, însă, inițial, pe document se regăsea doar numele lui Iohannis.

Crin Antonescu a cerut să se facă o alegere în Congres, iar liberalii să aleagă între el și Klaus Iohannis. La această solicitare, Iohannis a decis retragerea rezoluției, lucru care l-a enervat la culme pe Antonescu, însă surpriza cea mare a fost intervenția lui Quintus, de partea lui Iohannis. Garant al respectării regulamentului PNL, Quintus a făcut jocurile în favoarea lui Iohannis.

Slujba de înmormântare a început la ora 12.00, la Biserica "Buna Vestire" din Ploieşti. Mircea Ionescu Quintus va fi înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Viişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.