Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii controversate despre refugiați

alerta

Reacţii dure ale românilor stabiliţi în Austria şi Germania, după ce cele două ţări au acceptat intrarea pe teritoriul lor a mii de refugiaţi.

"I-am văzut în gara de la Westbahnhof din Viena. Erau îmbrăcați cu haine de firmă, genți de voiaj scumpe, telefoane mobile ultimul tip. Hai să fim seriosi, că acesti 'talibani', cum li se spune pe aici, nu sunt cei mai năpăstuiți de soarta, sunt tot obraznicii și smecherii lor. Cei năpăstuiți nu pot pleca de acolo. Cei amărâți suferă acolo în continuare. De ce străbat atâta drum către Europa și nu se duc în alte țări arabe care-s cu mult mai bogate decât Europa?? Vă spun eu! Asta este strategia islamizarii Europei. O să vedeți ce va fi și în România în maxim doi ani!Germania, Austria e deja sufocată de ei", spune Violeta Luminita Ghibanescu, o româncă stabilită în Austria, potrivit aktual24.ro.

"Ador să văd cum mulți au preluat telenovela cu sărmanii refugiați și i-au transformat în victime ale rasismului și ale superiorității arianilor din statele civilizate. Curg râuri râuri de lacrimi, fără ca cineva să se întrebe de ce oamenii ăia, fugind de război, nu s-au refugiat în state apropiate de granițele lor, în state cu aceeași religie, valori, principii. De ce preferă să moară pe vase de tranzit împreună cu familiile lor, de ce preferă să dea 13.000 de euro unui "ghid" care să îi ducă în Germania, în loc să plece undeva unde e calm și bine", se întreabă Iulia, o româncă stabilită în Germania, potrivit reporterul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.