Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose a decis soarta TAROM: Decizia anunțată la Antena 3

TAROM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie naţională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

"Ea (compania TAROM - n.r.), acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reuşit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie naţională, este un simbol naţional şi nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită (...) ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte", a adăugat Tudose.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară

Întrebat dacă la nivelul Guvernului s-a făcut o analiză serioasă asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la TAROM, premierul a spus: "Luni,credeţi-mă, Corpul de control va avea treabă, corpul de control al primului-ministru, fiindcă totuşi, ştiţi, sunt 2000 de angajaţi".

"Dacă erau 1000 de piloţi era în regulă, dar sunt mai mulţi la departamentele astea suport, gen marketing.(...) Şi ştiţi, piloţii produc banii, personalul navigant, cei care zboară produc banii şi pentru cei de la sol", a precizat Tudose.

Citește și: O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verifice șoferii înainte de a pleca la drum

Premierul a făcut şi o comparaţie cu firmele private de transport aerian care operează în România şi cărora "le merge bine", spre deosebire de TAROM. "Păi, nu vi se pare ceva în neregulă ?", a spus Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.