Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul britanic de finanţe a asigurat conducerea băncii Goldman Sachs că doreşte o tranziţie îndelungată după Brexit

Goldman Sachs

Ministrul britanic de finanţe Philip Hammond a făcut cunoscut consiliului de administraţie al băncii americane de investiţii Goldman Sachs că insistă pentru o tranziţie îndelungată după retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, informează Reuters, potrivit Agerpres.

O sursă confidenţială a agenţiei a confirmat o ştire a televiziunii Sky News potrivit căreia Hammond a susţinut o prezentare pentru conducerea Goldman Sachs pe 29 iunie, când directorul general al băncii, Lloyd Blankfein, s-a aflat la Londra pentru şedinţa anuală a consiliului de administraţie. Ministrul a dat asigurări că este adeptul unei perioade lungi de tranziţie post-Brexit pentru a permite băncilor să se pregătească şi pentru a-i linişti pe cei care se tem de o ieşire abruptă din UE. 

În ştirea Sky News se afirma că Hammnond nu a mers cu asigurările mai departe decât poziţiile sale publice pentru calmarea spiritelor în mediul de afaceri. Biroul său nu a răspuns prompt solicitării Reuters de a comenta ştirea, iar Goldman Sachs a refuzat orice comentariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.