Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Finanțelor insistă: Nu demisionez

În contextul în care Opoziție, fostul președinte și lideri de opinie i-au solicitat demisia de urgență din Guvernul României în urma implicării sale într-un scandal grav de corupție, ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov insistă că nu a demisionat și din felul în care a reacționat și modul de abordare al premierului e foarte clar că nici nu are de gând să o facă.

Darius Vâlcov a declarat că nu a demisionat din postul de ministru al Finanţelor, ca reacţie la informaţiile apărute în spaţiul public conform cărora acesta s-ar fi retras din Guvern.

"Nu am demisionat", a spus Vâlcov și pentru Mediafax, după ce în cursul zilei de ieri pentru stiripesurse.ro a fost și mai categoric: Nu am demisionat și nici nu am de gând!

Citește și: Ponta, reacţie la cazul Vâlcov

Darius Vâlcov a fost audiat, vineri seara, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în calitate de suspect, iar pe numele său a fost începută urmărirea penală.

Ministrul Finanţelor Darius Vâlcov este acuzat de trafic de influenţă, fiind suspectat că, în calitate de primar al oraşului Slatina, ar fi intervenit în favoarea unui om de afaceri în atribuirea unor contracte, cel din urmă promiţându-i 20 la sută din sumele încasate.

Actualul primar din Slatina care are calitatea de complice a fost plasat de ICCJ în arest la domiciliu, iar pe numele lui Lucian Șușală, om de afaceri implicat în dosar a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.