Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Plumb, REPLICĂ la acuzaţiile lansate de premierul Tudose: 'Comisia Europeană ne-a FELICITAT'

Inquam Photos / Octav Ganea
rovana plumb

La sosirea la sediul PSD, cu doar câteva minute înainte de începerea Comitetului Executiv, ministrul Rovana Plumb a fost asaltată de jurnalişti. Ministrul a fost rezervat în declaraţii şi nu a vrut să dea foarte multe detalii cu privire la decizia sa în tot acest scandal. Rovana Plumb s-a rezumat la a afirma că îşi va expune părerea în cadrul CEX, urmând ca la finalul şedinţei să facă mai multe precizări.

Eu sunt un om de partid şi pentru mine partidul înseamnă foarte mult. Funcţia de ministru mi-a fost încredinţată de partid, de forul statutar. Poziţia mea va fi exprimată în cadrul CEX. (...) Vom lămuri totul în cadrul CEX. Pentru noi e importantă stabilitatea ţării şi punerea în aplicare a programului de guvernare. (...) După ce se termină CEX voi da mai multe detalii. Tot ce voi avea de spus, voi spune în cadrul partidului.”, a mărturisit Rovana Plumb.

Cât despre ipoteza lansată de premierul Mihai Tudose, potrivit căreia oficialii de la Bruxelles contestă mandatele de ministru ale Rovanei Plumb şi ale lui Sevil Shhaideh, ministrul pentru Fondurile Europene a spus: "Nici eu, nici colegii mei nu avem cunoştinţă de acest lucru. Toate demersurile au avut succes şi asta se vede clar. Am avut în această săptămână întâlnire cu Comisia Europeană, am făcut paşi înainte, fapt pentru care am primit şi felicitări din partea Comisiei Europene. (...) Am deblocat fondurile europene pentru România, am procesat declaraţii de plată care au plecat către Bruxelles. Bani europeni vin în ţară şi acest lucru s-a făcut într-o perioadă foarte scurtă, într-un ritm alert."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.