Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miriuţă: Au fost cinci jucători care au petrecut la Piatra Neamţ, patronul va decide dacă îi va da afară! Sunt dezamăgit, trădat şi nu mai pot să le ţin partea

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, luni seară, că au fost cinci jucători care băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României şi a subliniat că patronul Ionuţ Negoiţă va decide dacă aceştia vor fi daţi afară.

"Au fost mai buni, au profitat de greşelile noastre copilăreşti la fiecare gol. Vom vedea de mâine ce e de făcut. M-a supărat atitudinea unora dintre ei, pentru că am vorbit cu ei şi m-au dezamăgit. Am vorbit mai ales cu cei care au petrecut la Piatra Neamţ şi le-am spus că se pot reabilita la acest meci. Ştiam din acea dimineaţă ce s-a întâmplat, dar am decis să le dăm o şansă să se reabiliteze şi să le dăm amezi. Voi discuta mâine cu patronul şi el va decide. Au fost cinci jucători, patronul va decide dacă îi va da afară, eu sunt aici să antrenez. Din informaţiile mele nu e prima oară când s-a întâmplat asta, s-a întâmplat şi la U21 la lotul naţional, asta înseamnă că nu au învăţat nimic. E păcat că unii dintre ei şi-au bătut joc de atmosfera bună din cadrul echipei. Acum e prea devreme, mâine se vor lua decizii, aşa nu se mai poate. Eu ce să fac? Să stau de pază până la 4 dimineaţa. Eu am discutat cu patronul şi mergem înainte", a declarat Miriuţă după meciul cu FC Viitorul, potrivit News.ro.

Citește și: Scandal uriaș la Dinamo! Ionuț Negoiţă: 'Filip şi Hanca au băut până dimineaţa, vor fi amendaţi cu câte 3.000 de euro'

Tehnicianul dinamovist a subliniat că nu mai poate să le ţină partea jucătorilor care au petrecut la Piatra Neamţ, subliniind că Dudea şi Costache au spus că le pare rău. "Dacă tu la vârsta asta pierzi noaptea, înseamnă că aşa faci şi acasă. Nu-l laud pe Negoiţă, dar unora le-a dublat contractele, le-a dat case, ce să le mai facă?. E lipsă de voinţă şi caracter. Nu ştiu dacă voi mai lucra cu ei de mâine şi colegii lor sunt supăraţi. E foarte greu să faci performanţă aşa, mai bine rămânem în play-out şi luptăm acolo. Cînd am venit era rupt vestiarul şi am început să reclădim, dar într-o noapte ne-am dus pe apa sâmbetei. Sunt dezamăgit, trădat şi nu mai pot să le ţin partea. Mai bine mor pe mâna mea. Eu sunt dinamovist chiar dacă nu am jucat aici, dar ei nu cred că sunt. Dacă eşti dezamăgit nu faci asta. Îmi pare rău de Nedelcearu, de Costache, de viitorul lor, îmi pare rău de Hanca dar şi de mine. Pentru că pe mine mă dă afară. Asta e recunoştinţa pe care o arătaţi? I-am întrebat şi pe Costache şi pe Dudea şi mi-au zis că le pare rău. E păcat că s-a ajuns la aşa ceva. Vom încerca să facem imposibilul cu cei care merită şi îşi doresc. Vom lua nişte copii şi vom juca cu ei la Mediaş, nu avem ce face. Şi-au bătut joc de ei, niciodată nu am păţit aşa ceva, este indadmisibil, au fost cinci, nu unul, jumătate de echipă şi le-am dat şansa să se reabiliteze, ce să le fac mai mult?. Acum să mă ierte bunul Dumnezeu, eu nu am venit să-şi bată cineva joc, nici dacă stau o lună, nici trei ani.  Dacă tu îţi pierzi nopţile nu ai cum să nu faci ruptură", a adăugat Miriuţă.

Principalul acţional al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că mai mulţi jucători dinamovişti, între care fundaşul Steliano Filip şi mijlocaşul Sergiu Hanca, au băut până dimineaţa înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Aceştia vor fi amendaţi cu câte 3.000 de euro, a precizat omul de afaceri. Însă Hanca neagă că ar fi băut până dimineaţa.

Dinamo a fost învinsă, luni seară, cu scorul de 4-0, de echipa FC Viitorul, în etapa a XVI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.