Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment ISTORIC pentru PNL: mesajul președintelui

pnl

Partidul Național Liberal trece prin momente dificile, dar nu uită să-și celebreze momentele istorice. Astăzi, 15 ianuarie, PNL împlinește 27 de ani de la reînființarea sa oficială, din 1990. Cu această ocazie, președintele interimar Raluca Turcan a transmis un mesaj către activul de partid prin care le cere să se mobilizeze, în ciuda eșecului din alegerile parlamentare.

Citește și: Generalul Florian Coldea vorbește despre SFÂRȘITUL TĂCERII

Citește și: ULTIMUL mesaj public lansat de Florian Coldea, după DISPARIȚIA lui Ghiță

Vezi şi: Alina Mungiu-Pippidi face afirmaţii grave: Partidul lui Nicuşor Dan, ajutat de SRI

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis și soția la prima ieșire publică după CUTREMURUL din SRI. Au plecat prin spate

Ziua de 15 ianuarie are o deosebită semnificație pentru Partidul Național Liberal care împlinește 27 de ani de la reînființarea sa oficială, în 1990, după nefasta perioadă a regimului comunist.

În acest moment al parcursului său politic, Partidului Național Liberal poate renaște speranța românilor, indiferent cine va fi liberalul care se va afla în fruntea partidului. Pentru acest lucru este necesar să parcurgem un proces intern democratic, mobilizator, care să ne redea forța de a milita cu succes pentru acele lucruri importante în societate.

Îmi doresc mult ca, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Partidul Național Liberal să aibă un rol unificator și integrator pentru toți românii care își doresc un stat democratic puternic, cu instituții care să funcționeze în interesul cetățenilor și nu al oamenilor politici.

Este datoria PNL să contribuie la desăvârșirea integrării europene a României, pentru a atinge acel nivel de bunăstare și civilizație pe care cu toții îl așteptăm, readucând astfel, în plan politic, relația firească dintre cei reprezentați și cei mandatați să reprezinte.

Partidul Național Liberal a fost partidul care a contribuit la formare statului modern și unitar, săvârșind un act întemeietor. La 100 de ani de la Marea Unire, cu realism, modestie și implicare, putem continua să apărăm acele idealuri doar promovând cu determinare și fără ezitare valorile democratice pe care a fost clădit statul român de către înaintașii noștri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.