Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne-am săturat de ambasadele străine care susțin homosexualii

Ne-am săturat de ambasadele străine a căror mare misiune istorică este încurajarea homosexualității. Ne-am săturat de ambasadele care ne dau sfaturi anti-corupție în timp ce multinaționalele străine vin și corup la greu în România, cu sprijinul direct al ambasadelor. Ne-am săturat să ni se tot bage pe gât parade de homosexuali și să fim transformați în Sodoma și Gomora.

Dacă cele 27 de ambasade care susțin parada gay de la București din 25 iunie îi iubesc atât de mult pe homosexuali, pe lesbiene, pe bisexuali, pe transgenderi și pe intersexiști, în curând o să ne bage pe gât și zoofilii, pedofilii și necrofilii, că doar sunt drepturile omului!

România este o țară creștină și nu avem nevoie să ne învețe ambasadele străine cum să ne comportăm, cum să ne închinăm și pe cine să respectăm. Noi ne respectăm strămoșii care au murit pentru acest neam și ne respectăm credința care ne-a fost lumină în vremuri grele, așa cum ne este și acum când suntem supuși presiunilor externe doar, doar ne vom lepăda de istoria și de tradiția noastră. Acest lucru însă nu se va întâmpla!

Ne-am săturat de Comisia Europeană, aflată în fruntea listei susținătorilor homosexualității, care duce Europa de râpă, care este indiferentă la sărăcirea populației și la islamizarea Europei, dar care nu mai poate de grija sexului. Până și Ungaria a devenit o susținătoare a homosexualității. Iată așadar cât de creștin e Viktor Orban: a ajuns să ne dea sfaturi de acceptare a homosexualilor!

Partidul România Unită le transmite celor 27 de ambasade un ”NU” hotărât homosexualității și paradelor gay. Ne vom lupta din toate puterile împotriva acestor presiuni, iar eu, în calitate de candidat la Primăria Capitalei românilor, îmi mențin și întăresc promisiunea de a interzice paradele gay după ce voi ajunge Primar al Capitalei!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.