Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEGOCIERI dure între PSD și UNPR. PNL a intrat pe fir. Culisele unei fumigene urât mirositoare

sah

În aceste zile sunt negocieri dure între PSD și UNPR privind majoritățile locale pentru șefiile de consilii județene și majoritățile din consiliile locale. În spațiul public a fost aruncată o informație privind o alianță între PNL și UNPR pentru alegerile parlamentare. Am verificat informația la cea au autorizată sursă în aceste negocieri și informația este una FALSĂ!

Vezi și: Primele imagini de la locul cumplitului accident de autocar din Braşov/ FOTO și VIDEO +18

Am discutat cu PNL, la fel cum am discutat și cu PSD. Totul a fost la vedere. Pot să vă spun că în acest moment nu avem cu PNL nimic, nici măcar o alianță locală pe undeva prin țară”, a declarat deputatul Valeriu Steriu, președintele UNPR.

STIRIPESURSE.RO a mers și mai departe pe fir. În fapt e vorba de negocieri la baionetă între PSD și UNPR în care sunt folosite și așa-zise instrumente media pentru presiuni.

În cel puțin 3 consiliii județene PSD nu poate face majoritatea fără UNPR. UNPR s-ar fi declarat de acord pentru alianță cu PSD, dar la schimb cu un angajament clar al PSD pentru alegerile din toamnă.

În timp ce PSD amână o discuție hotărâtoare cu privire la parlamentare, UNPR susține că nu merge mai departe cu negocierile pentru majoritățile din consiliile județene și locale.

În acest context liberalii au intrat pe fir și au purtat discuții ”exploratorii” (susțin cei de la PNL) cu liderii UNPR, dar fără nici un angajament.

Suntem deci în mijlocul unui război dur cu o miză mare pentru alegerile din toamnă în care PSD vrea să ofere cât mai puțin, iar PNL să blocheze cât poate PSD dar fără un angajament clar, pentru că după alegerile locale numărul de locuri pe listele pentru parlamentare nu sunt generoase pentru a imparti cu inca un partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.