Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noile obiective ale lui Liviu Dragnea: Ce anunţuri de ultimă oră a făcut şeful PSD / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anunţat noile obiective ale celor de la PSD. Mai mult, şeful social democraţilor a anunţat ce urmează să se întâmple. În primul rând, Dragnea a vorbit despre gaura în buget pe care ar fi dat-o tehnocraţii şi ce li se va întâmpla acestora.

Citeşte şi: DOCUMENTE ȘOCANTE publicate de judecători: Cum s-ar fi implicat SRI în justiţie cu ajutorul CSAT

"Eu nu am obiective să fie pedepsit cineva. Dacă sunt probleme de sistem, să se intervină acolo. PSD nu e organ de anchetă. Vorbim de Camera Depitaţilor. Domnul Dacian Cioloş spune că eu mint. Să vedem ce spun comisiile. ", spune Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea devoalează lucruri GRAVE: Ce se întâmplă în justiţie cu dosarele sale / VIDEO

Liviu Dragnea ameninţă. Vrea ca până la 1 februarie să fi funcţional votul electronic. "Mi s-a spus că de la 1 februarie votul electronic va fi funcţional, altfel am spus că eu nu mai particip.", spune Dragnea.

Dragnea a vorbit şi despre viitorul şef al SIE, despre comisia de control a SIE, dar şi despre conducerea ASF. "Eu nu îi fac propuneri domnului preşedinte pentru şefia SIE.Nu toţi din acea ordonanţă sunt colegi cu mine. Am spus din campania electorală care stabileşte salarii foarte mari în raport cu ce e în ROmânia. Dacă toţi angajaţii au salarii mai mari, e în regula. Cred că această ordonanţă trebuie respinsă până când legea salarizării va intra în vigoare. Vreau ca salariile demnitarilor să fie mărite în funcţie de salariul mediu pe economie. Nu spun că sunt exagerate.

Citeşte şi: Hackerii au dat ATACUL: Pagubele suferite de teroriștii din Statul Islamic / VIDEO

Nu la economii mă refer ci la cele de la Camera Deputaţilor şi la alte instituţii. Mie mi se propusese de către cei care au elaborat bugetul să luăm câteva maşini. Să le achiziţionăm. Foarte luxoase. de vreo 6 milioane. Nu am fost de acord cu aceste achiziţii. Voi cere revocarea conducerii ASF. Categoric. Noul Parlament va fi mai hotărât şi aplicat. Ce s-a întâmplat acolo nu ne dă argumente ca acea conducere să fie aceeaşi. Acea conducere poate îşi asumă şi nu mai e nevoie să facem noi ceva. Tot ce mai e de pus în România punem de la PNL. O să fie o propunere pentru postul acela de la BNR. Nu vreau să punem oameni politici fără o minimă pregătire. Cred că un serviciu ca SIE trebuie să aibă un conducător. Dacă s-au obişnuit aşa să lucreze unii cu alţii.", a încheiat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.