Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din PSD, explicaţii pe CONTROVERSA momentului: invitaţia la poligonul SPP - VIDEO

badalau dragnea

Somat de preşedintele PSD Liviu Dragnea să dea explicaţii, Niculae Bădălău s-a conformat. Numărul 2 în PSD a vorbit despre invitaţia primită de anumiţi membri ai comisiei la un poligon al SPP, lucru care ar fi dus la lipsa de cvorum la şedinţa care ar fi trebuit să avizeze proiectul de achiziţionare a rachetelor Patriot. Bădălău susţine că nu a fost o invitaţie scrisă, însă mărturiseşte că el nu a onorat invitaţia pe motiv că a participat la negocieri cu sindicatele.

„Să vizităm poligonul SPP la invitaţia domnului Pahonţu.Nu a fost o invitaţie scrisă. (...) Noi am lămurit problema asta şi aici a fost un concurs de elemente, câteva comisii, întâlniri puse în aceeaşi zonă. Nu cred că asta a fost cauza principală. (...)Ca membru al Comisiei de Apărare eu vă spun că asta a fost cauza pentru care nu s-a ţinut comisia. Noi am efectuat lucrările din timp, inclusiv BPN şi ieri a plecat, azi înţeleg că proiectul a fost la Camera Deputaţilor şi a fost adoptat. (...) Au un poligon foarte frumos şi noi, ca membri ai Comisiei, am fost invitaţi să-l vizităm. Nu am fost pentru că am avut o întâlnire cu sindicatele. Poate să fie o coincidenţă, ciudată, aşa cum spune domnul preşedinte, dar ca membri ai Comisiei de Apărare facem vizite la instituţii. E ceva normal.”, a declarat Niculae Bădălau la Parlament.

Şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a dezvăluit astăzi, la Parlament, care au fost motivele pentru care comisia de Apărare din Senat nu a avut cvorum săptămâna trecută.

"Nouă ne-a spus joi seara, la Caraş, domnul Bădălău că membri din comisia de Apărare de la Senat au fost invitaţi exact în aceeaşi zi şi în acea perioadă să viziteze un poligon de tir. Sigur, că în general nu prea cred în coincidenţe: tocmai în ziua aia, la ora aia.", le-a povestit Liviu Dragnea jurnaliştilor.

Citeşte şi: CULISELE scandalului din Casa Regală. Un monarhist celebru dezvăluie cine se face VINOVAT de murdărirea imaginii Regelui .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.