Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă din Dărăşti în care se aflau trei copii a ars în întregime: Copiii au alertat vecinii

alerta

O casă din localitatea Dărăşti-Vlaşca în care se aflau singuri trei copii a luat foc iar incendiul se propagă şi la a doua casă, două autospeciale cu apă şi spumă şi 11 pompieri intervenind pentru stingerea focului. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, dar nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.

'Prin 112 am fost anunţaţi că în localitatea Dărăşti-Vlaşca o casă a luat foc. Când a izbucnit incendiul în casă se aflau trei copii cu vârste de trei, cinci şi 13 ani, care au anunţat vecinii. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că arderea la casă este generalizată şi incendiul s-a propagat şi la a doua casă, fiind cuprins de flăcări garajul vecinilor din faţă. În această situaţie, pentru stingerea incendiului au fost trimise două autospeciale cu apă şi spumă şi echipaje formate în total din zece subofiţeri şi un ofiţer de la Garda Mihăileşti şi de la Punctul de lucru Călugăreni, care acţionează pentru stingerea incendiului', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit pompierilor, locuinţa în care se aflau cei trei copii, în suprafaţă totală de 60 de metri pătraţi şi anexele gospodăreşti au ars în întregime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.