Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Un celebru prezentator şi soţia lui, decăzuţi din drepturile părinteşti

televiziune

Un cunoscut prezentator de televiziune se află în situaţia de a fi decăzut din drepturile părinteşti după un lung şir de scandaluri violente cu fosta soţie. De altfel, scandalurile au atins punctul culminant în momentul în care fosta soţie a plătit nişte bătăuşi să-l răpească pe unul dintre cei doi copii.

Citeşte şi: Liberalii nu se lasă: Cum vor să forţeze schimbarea legii alegerilor locale / VIDEO

De când au divorţat, pezentatorul TV Mihai Heimann şi fosta lui soţie, Genţiana, sunt implicaţi într-un lung şir de scandaluri, cele mai multe pe marginea custodiei celor doi copii ai lor. După ce a câştigat în instanţă şi custodia celui mai mic, copil de grădiniţă, fosta soţie a plătit trei indivizi să-l bată pe Mihai Heimann şi să răpească băieţelul. După ce copilul a ajuns în casa din Prahova a bunicilor materni, Genţiana Heimann a fost arestată la domiciliu, iar complicii ei au fost arestaţi preventiv.

Citeşte şi: Noi deconspirări de agenţi secreți: Cine face dezvăluiri şi cine e ţinta

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Genţiana Heimann este acuzată de instigare la lipsire de libertate şi nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în timp ce interlopii plătiţi de aceasta pentru lipsire de libertate şi lovire, în condiţiile în care prezentatorul tv a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. Pe fondul neînţelegerilor dintre părinţi, luna aceasta, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a solicitat Tribunalului Prahova decăderea din drepturi a ambilor părinţi, urmând ca cei doi copii să fie încredinţaţi fie unei rude apropiate, fie unui orfelinat, spun cei de la spynews.

Citeşte şi: Ion Cristoiu îl avertizează pe Klaus Iohannis: 'E o urgenţă de interes naţional'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.