Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL data şi ora meciului: Simona Halep - Maria Șarapova, față în față la US Open. Reacția româncei

www.reuters.com
Simona Halep

Organizatorii turneului au publicat sâmbătă seara programul primei zile de la US Open, iar partida dintre Simona Halep și Maria Sharapova a fost programată marți dimineața, de la ora 02:00 (ora României).

Simona Halep a aflat ora de disputare a superduelului cu Maria Sharapova, din primul tur al turneului de la US Open. Totuşi, ea spune că nu s-a mirat prea mult, pentru că a avut anul acesta parte de adversare dificile în primul meci, în urma tragerilor la sorţi, relatează Antena3.

Dezvăluiri BOMBĂ: Imaginile care îl pot înfunda pe Ion Iliescu

„Eram pe teren şi mă antrenam. Am primit un mesaj şi reacţia mea a fost normală, pentru că anul acesta am avut parte de trageri la sorţi grele, aproape de fiecare dată. Bine, a fost ceva de genul: Cum e iar posibil? E doar turul I al unui Grand Slam! Apoi mi-am făcut normal antrenamentul, nu am avut emoţii. Despre wild card-ul ei pot să spun că e decizia organizatorilor, pot face orice vor, nu sunt în măsură să vorbesc de asta. Ea revine, e suficient de puternică să revină, are multă experienţă, a câştigat multe turnee. Va fi o provocare să joc împotriva ei, în primul tur al unui Grand Slam. M-a bătut de şase ori, poate pot schimba asta. Vom vedea luni. Voi da tot ce am mai bun, voi încerca să câştig. E un meci mare. E dificil, pentru că joacă plat, riscant. Nu te lasă să intri în teren şi să ai oportunităţi de a puncta. Nu pot analiza mult meciul împotriva ei. Nu ştiu care va fi reacţia publicului, voi vedea luni. Toată lumea a fost corectă cu mine aici, mereu, am avut public frumos. Nu aştept nimic rău, ci o atmosferă frumoasă, ca întotdeauna la US Open. Dacă va fi seara, va fi mai bine", a declarat Halep, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.