Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pică 'Marele Deal' cu Donald Trump? Laitmotivul propagandistic ce urmează să fie 'rostogolit' în mediul public

paginaderusia.ro
arma nucleara

Scena politica romaneasca va fi cutremurata cat de curand de o miscare pe care multi o pot considera una halucinanta, scrie Catalin Tache intr-un articol publicat in ziarul National. Jurnalistul spune ca „este vorba despre reunirea sub pulpana unei viitoare grupari transpartinice PRO, in urma negocierilor subterane deja declansate de catre neobositul “grup de la Cluj” la insistentele lui George Maior a unui proiect politic prin care sa fie combinati lideri precum Victor Ponta, Emil Boc si “ramasitele” lui Basescu din sistem. Plus toti frustratii din PSD si PNL deopotriva”.

Doi morți și cinci răniți în urma unui accident TERIBIL produs pe DN1B: Cum s-a produs coliziunea


Potrivit informatiilor intrate in posesia ziarului National „exista deja o mare ingrijorare la nivelul unor structuri contrainformative de elita cu privire la faptul ca, odata cu inceperea sesiunii parlamentare din septembrie, se va declansa un atac paranoid la adresa “marelui deal” dintre Klaus Iohannis si Donald Trump cu privire la inarmarea Armatei Romane de catre firmele specializate americane, in urma alocarii a doi la suta din PIB pentru MApN. Intelegere care, nu trebuie uitat, se bucura si de girul lui Liviu Dragnea, cel care practic a deschis calea acestor negocieri. Iata insa ca se asteapta ca sa fie pusa opinia publica in capul promotorilor acestui “deal” de o insemnatate covarsitoare pentru siguranta nationala, urmand ca oamenii lui Ponta sa ceara inclusiv organizarea unui referendum pe aceasta tema. Solicitare, desigur, pur demagogica, dar avand rolul ca, sub nicio forma, in urma presiunii crescande, sa se amane plata primei transe catre americani, care este prevazuta undeva pentru luna octombrie, cand de altfel ar trebui semnate si primele contracte concrete.

Citește și: Mihai Tudose a decis soarta TAROM: Decizia anunțată la Antena 3

Iar daca intelegerea nu neaparat pica, dar fie si daca va fi amanata, normal ca Administratia Trump il va considera pe seful statului roman fie un politician fara cuvant, fie unul fara capacitatea de a tine zdravan in maini fraiele politice, asa cum de altfel au si inceput sa fie alimentate zvonuri bine “dozate” peste Ocean, exact de catre cine nu trebuia…”

Potrivit surselor ziarului National „cam acesta ar fi, in mare, laitmotivul propagandistic ce urmeaza sa fie “rostogolit” in mediul public odata cu inceperea sesiunii parlamentare din septembrie. Iar faptul ca ipoteza populista va fi promovata din toate unghiurile esichierului politic va creste si mai mult presiunea pe cei care vor fi identificati drept principalii piloni ai acestei “vanzari”, Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. Totul intr-o incercare disperata a celor din spatele adevaratului proiect PRO de a impusca doi iepuri dintr-o lovitura.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.