Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan secret pentru Iohannis si Basescu. Ce se ascunde in spatele aducerii lui Munaf in Romania

klaus iohannis imn

Aducerea lui Mohamad Munaf in Romania a fost poate principala stire a zilei de joi. Presedintia a anuntat ca teroristul se afla in custodia Politiei Romane fara prea mare valva, printr-un comunicat de presa. Valva a inceput insa ulterior pe canalele de televiziune si in presa online.

Editorialistul Ion Cristoiu apreciaza ca aceasta aducere in tara pentru a-si ispasi pedeapsa a celui responsabil de rapirea jurnalistilor, este de fapt un cadou facut de 'Sistem' presedintelui Klaus Iohannis pentru a contracara 'prabusirea' acestuia in sondaje.

"M-am înșelat! Ca să-l salveze de la prăbușirea în sondaje Sistemul nu i-a pus la cale lui Klaus Iohannis un atentat dejucat. I l-au adus pe Mohammad Munaf!

După publicarea sondajelor care dezvăluiau prăbușirea în sondaje a lui Klaus Iohannis, am discutat cu un tip mai deștept decît mine, al cărui nume nu vreau să-l dau, ca să nu-l ia la ochi Noua Securitate, despre ce se va întîmpla în perioada următoare.

Cu acest prilej am zis: Divizia Presă a Noii Securități se va strădui să treacă sub tăcere realitatea prăbușirii. După modelul presei comuniste, care avea interzis la necazuri în cel privește pe Nicolae Ceaușescu, Conducătorul fiind binecuvîntat, ca Adam înainte de a nimeri mărul, cu un Rai etern, mărginit, totuși, de zidul de la Tărgoviște.

Sistemul va pune la cale ceva menit a-l salva pe Klaus Iohannis", a scris Cristoiu pe blogul personal, subliniand ca artificiul folosit in beneficiul lui Iohannis este tocmai aducerea lui Munaf in tara.

"M-am înșelat.

Nu i-au făcut cadou un atentat.

I-au făcut cadou aducerea teroristului Mohammad Munaf, după rețeta folosită de același Sistem în 2009, cînd, pentru salvarea lui Traian Băsescu de la iminenta înfrîngere la scrutin, l-au adus în țară pe Nicolae Popa.

Că e așa, ne o dovedesc, de la o primă ochire, două lucruri:

Comunicatul trebuia dat de Autoritățile responsabile cu îndeplinirea sentinței judecătorești. I s-a dat dreptul lui Klaus Iohannis s-o dezvirgineze.

Textul Comunicatului bincecuvîntează pe doi dintre favoriții lui Klaus Iohannis: pe generalul Florian Coldea și pe generalul Gabriel Oprea.

Textul Comunicatului cuprinde o substanțială doză fălire din partea lui Klaus Iohannis cu acest succes al luptei împotriva terorismului", explica Cristoiu.

El mai sustine ca Munaf este un fel de avertisment pentru Traian Basescu, pentru ca de mult timp se speculeaza faptul ca acesta ar putea face dezvaluiri despre implicarea lui Traian Basescu in rapirea jurnalistilor.

"Ce mai rezolvă cadoul făcut de Sistem lui Klaus Iohannis?

Îi arată pisica lui Traian Băsescu, deoarece Mohammad Munaf ar putea să facă așa zise dezvăluiri despre Operația Răpirea jurnaliștilor.

Hrănește hardughia propagandistică a lui Klaus Iohannis cu Mesajul:

Marele nostru Președinte, fie-i numele în veci slăvit și soția mereu tînără și mereu răvășitoare, a dovedit că, fără tărăboiul de tip Traian Băsescu (ptiu, Drace!), promovînd un alt fel de a face politică, își îndeplinește pas cu pas făgăduielile.

Urmăriți în seara asta pe televiziunile de știri pe toți pițifelnicii de la PNL!

Să vedeți cum vor rosti papagalicește acest Mesaj, primit prin SMS de la Partid!", a mai precizat Cristoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.