Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plumb: Rezultatele politicii de coeziune din România trebuie să devină mai vizibile

Inquam Photos / Octav Ganea
Rovana Plumb

Rezultatele politicii de coeziune din România trebuie să devină mai vizibile, printr-o amplă campanie de informare, a declarat ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, la Luxemburg. Conform unui comunicat de presă, ministrul Rovana Plumb a reprezentat România în cadrul Reuniunii Consiliului de Afaceri Generale pentru Coeziune.

"În țara noastră, politica de coeziune reprezintă cea mai importantă politică de investiții, generând creștere economică, dezvoltare regională și locală și, implicit, bunăstare pentru cetățeni. Este important să apărăm și să susținem continuitatea politicii de coeziune post 2020, cu obiective ambițioase și alocări financiare suficiente pentru atingerea acestora', a spus Plumb.

În cadrul sesiunii ministeriale, au fost adoptate concluziile privind vizibilitatea politicii de coeziune. Ministrul a subliniat faptul că pentru politica de coeziune sunt relevante stabilitatea, flexibilitatea, simplificarea, vizibilitatea și resursele bugetare necesare. De asemenea, a arătat că este important ca fiecare cetățean să fie informat asupra modului în care fondurile europene sunt investite în comunitățile locale.

"România susține pe deplin obiectivele de comunicare ambițioase ale politicii de coeziune propuse de comisarii Corina Crețu și Marianne Thyssen privind lansarea unei coaliții largi, pentru a crește profilul acestei politici. Mai mult, rezultatele politicii de coeziune din Romania trebuie să devină mai vizibile, printr-o amplă campanie de informare', a mai arătat Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.