Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL a EXPLODAT, după ultimul SONDAJ

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Pe piața politică a ieșit un sondaj, realizat la comdanda USB-ului lui Nicușor Dan, un sondaj care i-a enervat foarte rău pe cei din PNL. După o intervenție a lui Predoiu pe această temă, vine și o reacție a purtătorului de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, care acuză o alianță între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

Citește și: Cătălin Predoiu spune primele cifre din interiorul PNL: Cum stă în sondaje

”Așa cum PNL București a anticipat în urmă cu trei zile, tandemul Firea-Nicușor Dan iese la iveală de bună voie și nesilit de nimeni. Un sondaj dat publicității de către al doilea candidat al PSD, Nicușor Dan, realizat pe criterii total neprofesioniste și în folosul evident al celuilalt candidat PSD, Vrânceanu - Firea Pandele, prezintă niște cifre absolut hilare.

Citește AICI sondajul care a stârnit reacțiile celor de la PNL.
Atât de mult își dorește candidatul PSD Nicușor Dan să câștige Primăria Capitalei, încât se cotează singur ca pierzător, prezentând niște cifre care, nici măcar însumate cu cele ale celorlalți candidați, nu ar putea să-l coteze cu șansa de a câștiga alegerile în București.
Cătălin Predoiu: “În sondajul din februarie, făcut cu ocazia desemnării lui Ludovic Orban, aveam 21% în acel sondaj, fără să fiu anunțat candidat. La începutul campaniei aveam 23% în intențiile de vot. Nicușor Dan publică azi un sondaj în care sunt listat cu 8%. Aceasta îmi arată etica echipei de campanie a dlui Dan, aceeași etică pe care o afișează echipa de campanie a doamnei Gabriela Vrânceanu - Firea”.
Nicușor Dan nu manipulează doar opinia publică prin sondaje sau finanțări, dar îi manipulează inclusiv pe oamenii care cred în el și îl susțin, cu speranța că ar fi un om din afara clasei politice. Nicușor Dan face mai multă politică decât face doamna Firea în această campanie.
PNL București atrage atenția tuturor votanților din Capitală, inclusiv susținătorilor lui Nicușor Dan, să nu se lase duși de nas de asemenea manipulări ale mașinăriei PSD+USB, un tandem toxic pentru București”, scrie Cezar Preda.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.