Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL și-a prezentat capii de listă la parlamentare: o tânără de 24 de ani, noua senzație liberală

PNL a definitivat listele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie. Președintele Alina Gorghiu a prezentat capii de listă pentru aceste alegeri.

Noua senzație a PNL este o tânără de 24 de ani, Mara Mareș, care va deshide lista de deputați la Brașov. În aceeași zonă se află și Robert Sighiartău, care va deschie lista la Camera Deputaților la Bistrița și are doar 27 de ani.

Pe lista PNL vom găsi, probabil, și decanul de vârstă al viitorului Parlament. Este vorba despre medicul Leon Dănăilă, care va deschide lista la Senat în București.

”Bucuria mea mare este că reușim un melanj între experiență și tinerețe în cadrul PNL (...) Vreau să îi felicit pe toți tinerii care au acceptat să intre în politică, în această campanie electorală, pentru că, din păcate, în politica din România știi cum intri în campanie, dar nu știi cât de murdărit ieși”, a spus Alina Gorghiu.

Lista prezentată de PNL:

Robert Sighiartău, Iulia Scântei, Mirela Zivari, Florin Câțu, Marius Vintilă, Florin Roman, Marilen Pirtea, Brandl Hilldegard, Răzvan Prişcă, Bogdan Ilea, Antoaneta Ioniță, Pavel Popescu, Mara Mareş, Glad Varga, Sorin Moldovan

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.