Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL: Ponta sărbătorește astăzi oficializarea corupției politice

sigla noua pnl

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu a afirmat ca presedintele PSD, premierul Victor Ponta, sarbatoreste luni oficializarea 'coruptiei politice' si ca din 2012, dupa instalarea guvernarii Ponta, a crescut si numarul taxelor percepute cetatenilor români.

'Consider ca domnul Victor Ponta sarbatoreste astazi oficializarea unor evenimente neplacute. Si, as spune în primul rând oficializarea coruptiei politice, pentru ca noi stim ca acea majoritate pe care domnul Ponta a constituit-o s-a bazat pe coruptie politica. Vorbim de traseisti, care au primit chiar o Ordonanta de Urgenta pentru a acoperi trecerea de la un partid la altul, majoritatea mergând catre PSD. (...) Ma refer la Ordonanta 55, ma refer la banii publici pe care Guvernul Ponta îi foloseste tocmai pentru a mitui primari, presedinti de Consilii Judetene si alti alesi, pentru a-l sprijini în Parlament, dar si în timpul alegerilor. În consecinta, consider ca domnul Ponta astazi oficializeaza de fapt si aduce la nivel de virtute coruptia politica', a declarat vicepresedintele PNL, luni, la RFI.

Vicepresedintele PNL a adaugat ca o data cu instalarea la putere a guvernarii Ponta, în 2012, a crescut si numarul taxelor percepute românilor.

'Mai este un eveniment important, pe care trebuie sa-l amintim astazi, odata cu aceasta 'sarbatorire' a domnului Ponta. Noi mai stim ca în 2012, odata cu instalarea Guvernului Ponta, s-a declansat o ofensiva a taxelor împotriva românilor. Un numar de 35 de taxe noi au fost impuse si astazi oficialii Guvernului Ponta, ma refer la domnul ministru Teodorovici, recunoaste ca taxa pe stâlp a dus la cresterea tarifelor catre cetatean si ca va fi eliminata. Din pacate, pe spinarea cetatenilor români, au luat bani pe care i-au folosit pentru coruptie politica, prin intermediul domnului Dragnea', a mai spus vicepresedintele PNL.

Premierul Victor Ponta a invitat parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema, ce va fi organizat la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.